optikë

Kontrollimi i instrumenteve dhe aparateve

Ju lutemi klikoni në kategoritë për të njohur detajet e secilës kategori në të cilën ne ofrojmë shërbimet tona.

  • Pajisjet e instrumenteve lundrimit

  • rangefinders

  • Pajisjet e survejimit

  • bilancet