eksportuesit-biznes-në-biznes

Eksportuesit, Shitësit - Përparësitë

  Rezultatet e orientuara

 • Ne importojmë drejtpërdrejt nga eksportuesit në të gjithë botën
 • Ne gjithashtu sigurojmë porositë e importit nga importuesit e palëve të treta
 • Urdhri i importit që sjellim ne jemi të detajuar dhe verifikuar

  Bëni vendime të shitura të informuara

  Ne ofrojmë informacionin e mëposhtëm në lidhje me blerësit:

 • Rezultati i kredisë për të përmbledhur vlerën e kredisë
 • Raport krediti që jep detaje të historisë së kaluar të kredisë
 • Shqyrtime në lidhje me përvojën me blerësin nga shitësit e tjerë
 • Profili i detajuar i biznesit - fuqia blerëse, të ardhurat etj
 • Details of products or services that buyer usually purchases
 • Faktorët që ndikojnë në marrjen e vendimeve të blerësit:
  • Qëndrueshmëria e mjedisit
  • Përgjegjësia sociale
  • Qeverisja e korporatave

  Plane të shumta kompensimi

 • Shitje e drejtpërdrejtë - shisni produktet tuaja tek ne me çmimin tonë të kuotuar
 • Komisioni në shitje - vetëm për partnerët e preferuar
 • Paguaj sa të shkosh - në mënyrë që të marrësh një epërsi të verifikuar për porosinë e importit
 • Plani i kombinuar - ofertoni sasi më të vogël për të marrë plumbin dhe gjithashtu të ndani komisionin mbi shitjet
 • Shërbimi i pajtimit - paguaj tarifën vjetore për të marrë drejtime të verifikuara

  Marketingu në të gjithë botën

 • Ne shesim dhe tregtojmë produktet tuaja rreth70 vende
 • Kompania jonë ka një bazë të dhënash pronësore të blerësve
 • Ne kemi lidhje me importuesit nga shumë vende
 • Shitet përmes rrjetit tonë të shpërndarësve

  Ulja e rrezikut

 • Ne ju paguajmë menjëherë kur na shisni direkt tek ne
 • Merrni pagesa me siguri pasi ne gjithashtu veprojmë si ndërmjetës financiar
 • Ne verifikojmë kredencialet e blerësve
 • Marrëveshja e zbatimit

  Kurseni kohë

 • Detajet e rendit të importit janë specifikuar mirë
 • Ne kujdesemi për shumicën e hapave të eksportimit të produkteve tuaja

  Infrastruktura e softuerit

 • Krijoni falas profilin e biznesit të kompanisë tuaj
 • Shërbime falas në internet të produkteve të kompanisë suaj në faqet tona të internetit
 • Ngarko informacionin e pakufizuar të produkteve të dukshme publikisht falas
 • Rriti ROI-in tuaj me mjetet tona të softuerit